• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

David Nielsen om seriehold i pokalen: De kommer til at gøre alt

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

AGF-træner David Nielsen forudser, at AGF-holdet kan få mere at se til mod fynsserieholdet Marstal/Rise, end de fleste forventer.

Af Anders Dehn

Torsdag skal AGF på en usædvanlig udebanetur. Ikke alene gæster holdet de beskedne rammer hos Marstal/Rise IF på Ærø; det skal også med færgen for at nå frem.

Værterne frister en tilværelse i fynsserien, som er femtebedste niveau i det danske ligasystem. Derfor er AGF kæmpefavoritter, men cheftræneren advarer mod en modstander, der står foran en stor dag.

Læs også:Ny AGF'er har meldt afbud til landsholdet for at møde Marstal/Rise

- Vi ved, at Marstal/Rise er et hold, der især er gode på hjemmebane, hvor de har fået deres bedste resultater. Og der kommer givet til at være masser af intensitet fra starten af, og vi skal være klar på, at de kommer til at gøre alt, hvad de kan, for at gøre det svært for os. Så det bliver hårdt arbejde for os, og det kan godt gå hen og blive en kamp, hvor vi får mere at se til, end de fleste på forhånd måske regner med, siger David Nielsen til agf.dk.

AGF har også på forhånd sendt et signal om, at holdet tager torsdagens kamp alvorligt. Alex Gersbach har eksempelvis meldt afbud til det australske landshold for at medvirke i kampen, der i givet fald bliver hans AGF-debut.

Læs også:Skadesplaget Backman vil ikke ændre sig: Så har jeg ikke Superliga-niveau

- Jeg talte med landstræneren og vi besluttede, at det var bedre for mig at blive her og spille pokalkampen fordi jeg endnu ikke har optrådt for AGF. Han er glad på mine vegne for, at jeg får spilletid her i stedet for, at jeg skulle rejse rundt om jorden. Jeg er glad for, at han har forståelse for min situation, siger Alex Gersbach til stiften.dk.

Der er kickoff fra Marstal Stadion torsdag klokken 17.15.

Læs også:Ny AGF'er drømmer om Champions League

Superliga

Mere Superliga

Fokus