• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Sloth

David Nielsen: Vi kan slå Brøndby

AGF-træneren tror på, at hans hold kan overvinde et skrøbeligt Brøndby-hold, som de allerede har slået én gang i sæsonen

Af Mikkel Sloth

Fredag aften tager Brøndby imod AGF i en kamp mellem to hold, der ligger helt lige i tabellen. De ligger på henholdsvis 8.- og 9. pladsen, og har begge 18 point efter 15 kampe.

Udeholdet AGF har indtil videre en god statistik mod de store hold i denne sæson, og det håber cheftræner David Nielsen at kunne fortsætte med mod Brøndby. Til stiften.dk fortæller han i hvert fald, føler han sig sikker på, at de kan tage fra den københavnske vestegn med tre point. 

- Ja, det kan vi. Der er tre steder i Superligaen som er sværere at spille end alle andre. Det er i Brøndby, FC København og FC Midtjylland, og uanset, hvilken kurve eller trend de befinder sig i, er det aldrig nemt at spille de steder. Men jeg synes, at vi er blevet bedre og bedre til at håndtere de kampe. Ude som hjemme.

- Vi har taget point mod FC Midtjylland på deres bane, vi har fået point hjemme mod FC København og vi har slået Brøndby i det første møde i Aarhus. Jeg har hele tiden haft det sådan, at kan vi tage ni point i de seks indbyrdes opgør mod de tre bedste klubber, er vi rigtig godt på vej mod top seks.

Kampen mellem Brøndby og AGF spilles på Brøndby Stadion og fløjtes i gang i aften kl. 19:00.

Superliga

Mere Superliga

Fokus