• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Sloth

David Nielsen: Vi skal hurtigt op i niveau

David Nielsen: Vi skal hurtigt op i niveau
Foto: Jan Christensen/Getty Images

AGF er i fuld gang med forberedelserne til den kommende sæson, og med få uger til at Superligaen starter, skal det gå hurtigt med at finde formen

Af Mikkel Sloth

AGF sluttede udmærket af i seneste sæson, hvor de ganske vist missede top seks efter grundspillet, men til gengæld havde et flot nedrykningspil, hvor kun Randers stod i vejen for en plads i playoff-kampen om en plads i Europa.

Næste sæson er ambitionerne forventeligt en forbedring af seneste sæson, og AGF er som de øvrige Superliga-klubber i fuld gang med forberedelserne, deriblandt flere træningskampe. I går blev det til en sejr på 3-0 over AC Horsens, og på lørdag venter endnu en træningsmodstander fra Superligaen, når de skal på besøg hos lokalrivalen Randers.

Den kamp ser AGF-træner David Nielsen frem til, og med tanke på den snarlige Superliga-start lægger han stor værdi i at møde andre hold fra den bedste danske fodboldrække. Det fortæller han til AGF's egen hjemmeside.

- 3F Superligaen starter lige om lidt og vi skal op på niveau ganske hurtigt. Så vi har travlt, arbejder hårdt, og ser frem til de næste kampe, hvor det altid er godt at få prøvet sig af mod andre superliga-hold, lyder det fra den karismatiske træner.

AGF starter den næste sæson med en udekamp mod Hobro mandag den 15. juli.

Superliga

Mere Superliga

Fokus