2016-03-10 15:12
Foto: Jens Dresling/Polfoto

Talentserie: Jeppe Højbjerg glæder sig over sit første clean sheet i Superligaen.

Tipsbladet.dk følger i løbet af foråret fem talenter, som kan få et gennembrud i Superligaen. 

I denne uge taler vi med Jeppe Højbjerg fra Esbjerg fB.

Den første gang er noget særligt. Det gælder i alle livets forhold. Derfor var det også noget særligt for Esbjergs målmand Jepper Højbjerg, at han i søndags kunne notere sit første clean sheet i Superligaen, da vestjyderne vandt 1-0 over Randers FC. 

Troels Bech har engang sagt, at en 1-0-sejr er en nærerotisk oplevelse, og Jeppe Højbjerg ser da også tilbage på sit første clean sheet. 

- Som målmand er et clean sheet det samme som at score et mål. Det giver selvtillid, og det betyder meget for mig at få en god start som ny målmand. Det hjælper på det hele med en sejr til klubben og en god kamp for mig. Det vigtigste for mig er, at holdet vinder, for det giver ro i forhold til Hobro under og i forhold til de næste kampe, siger Jeppe Højbjerg til tipsbladet.dk. 

Højbjerg har nu spillet to Superliga-kampe, og han er ikke skræmt af det, han har oplevet indtil videre. 

- Der er forskel på Superligaen og 1. division, men man skal også passe på med at gøre forskellen større. Det er også kun mennesker i Superligaen. Men selvfølgelig er niveauet højere - det skal det være. Afslutningerne er skarpere, og som målmand skal man også være endnu skarpere. Det har været en fin start, men jeg skal også hæve mit niveau som målmand, mener Jeppe Højbjerg, der ser fremad med optimisme. 

- Jeg har kun spillet to kampe, og jeg er stadig ung, så jeg skal ikke redde hele verden. Det vigtigste er, at jeg leverer godt og stabilt, og at jeg hjælper holdet med at få point. Jeg vil gerne have nogle afgørende aktioner, der kan være med til at redde point, og det havde jeg også mod Randers. Det er jeg glad for, for jeg vil gerne gøre en forskel, siger Jeppe Højbjerg.

 

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO