2016-03-03 22:38
Foto: Polfoto/Claus Bonnerup

Thomas Delaney var selvsagt tilfreds med sejren over FC Midtjylland, men der kan stadigvæk lægges ting på, indrømmer han.

FC København scorede på den éne chance, de havde, da de torsdag aften besejrede sidste sæsons mestre FC Midtjylland med 1-0 på MCH Arena efter et mål af Nicolai Jørgensen efter godt 60 minutter. 

Efter kampen fortalte Thomas Delaney, at han selvfølgelig var tilfreds med kampens udfald, men at FCK i offensiven skal lægge lidt på. 

- Vi mangler stadigvæk at tage det ekstra skridt offensiven. Igen står vi rigtig solidt defensivt, men igennem hele kampen mangler vi touchet til den sidste aflevering, og jeg tror faktisk også, at det er Robin (Olsen, red.), der får assisten. Så vi mangler lige den sidste aflevering, men indtil videre har vi to sejre, så vi brokker os ikke fuldstændigt, fortæller Delaney efter kampen. 

Midtbanespilleren blev  også spurgt ind til, hvorvidt FC Midtjylland nu havde spillet sig ud af mesterskabet, men det ville han ikke konkludere. 

- Jeg kan godt se, hvad du mener, men jeg vil ikke sige det endegyldigt. Vi kom her for at sætte dem på plads, man skal selvfølgelig afskrive nogen, men vi kom for at få en sejr, og det fik vi, slutter Delaney. 

FC Københavns næste opgave er søndag, hvor de på Ceres Park skal møde AGF. 

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO