2016-01-25 12:23
Foto: Gregers Tycho/Polfoto

Lech Poznan jagter desperat en angriber, og træner Jan Urban håber på en aftale med Nicki Bille.

Nicki Bille kan meget vel blive Lech Poznan-spiller en af de kommende dage. Esbjerg fB har bekræftet, at man forhandler med Bille om en transfer, og flere polske medier melder nu, at danskeren kan blive præstenteret enten i dag mandag eller tirsdag i denne uge. 

Lech Poznan er i akut behov for at finde en angriber, særligt efter salget af Kasper Hamalainen til rivalerne fra Legia Warzawa, og træner Jan Urban håber på en snarlig aftale med Bille. 

- Livet har lært mig, at vi ikke bør kommentere transfers, før alle dokumenter er underskrevet af alle involverede parter, så lad mig udtrykke mig på en anden måde: Jeg har hele tiden håbet, at vi ville sikre os en værdifuld angriber. Nielsen (Nicki Bille, red.) opfylder dette kriterium ligesom flere andre, som Lech har været interesseret i, siger træneren til det polske medie Przeglad Sportowy.

Samme medie mener at vide, at Nicki Bille er til lægetjek i klubben mandag og præsenteres en af de kommende dage. Det strider imidlertid mod de meldinger, som Esbjerg-lejren er kommet med. 

Esbjerg-direktør Søren Poulsen har således udtalt, at intet er på plads i forbindelse med Bille, der gerne skulle returnere til Danmark i dag efter besøget i Polen.  

 

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO