Det var afbrændernes dag da Horsens og OB delte

Afbrænder på afbrænder var det helt store tema for Horsens, da det blev til 0-0 mod OB søndag eftermiddag.

Søndag eftermiddag var OB på besøg i Horsens til et opgør om at være i top 6, og her var der tale om to hold, som gerne ville frem og score mål, men ganske enkelt manglede evnerne til at få bolden over stregen, da de to hold spillede 0-0.

OB havde dog ikke meget at komme med i første halvleg, hvor det derimod så ud til, at Horsens på et tidspunkt ville kunne presse sig frem til en scoring på enten en dyb pasning eller en dødbold, hvor særligt Horsens' indkast har været et farligt våben i denne sæson.

I anden halvleg kom der flere dødbolde til AC Horsens, hvor både hjørnespark og indkast var svære for fynboerne at dæmme op for. Her havde Horsens-fansene desuden taget nøgler med, som de raslede med ved hvert indkast, som Mikkel Qvist skulle sende ind i feltet. En sjov lille detalje.

Dog var det svært for Horsens at få bolden forbi OB-målmand Sten Grytebust, som for Gud ved hvilken gang reddede point til OB i denne sæson. Flere gange var Horsens alene med ham, hvor han blev den store.

Den største chance tilfaldt Jonas Thorsen, som dukkede op ved bagerste stolpe i midten af anden halvleg, hvor Grytebust var væk - og målet helt åbent. Men da bolden var i luften fik Thorsen sendt den over mål til stor overraskelse for ham selv, holdkammeraterne og hjemmeholdets fans.

Undervejs i kampen var der også masser af små bataljer mellem spillerne, hvor særligt Finnbogason fra Horsens var i orkanens øje flere gange, hvor han selv endte med at ligge i græsset. Flere gange efter puf, hvor islændingen lod sig falde. Derudover var Kenneth Emil Petersen også tit i centrum, og han havde også en situation, hvor han skændtes voldsomt med AC Horsens-træner Bo Henriksen.

Med det uafgjorte resultat holder Horsens sig i top 6, og de er på femtepladsen. Dog kan de i denne runde stadig nå at blive overhaldet af FCK.