• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League plbold.dk

Alexis Sanchez' lønkrav skræmmer Juventus og Inter væk

Den pålidelige italienske journalist skriver denne onsdag, at Juventus og Inter nægter at forhandle med Alexis Sanchez, før han sænker sit lønkrav.

Af plbold.dk

Alexis Sanchez har været så horribel for Manchester United, at man næsten kan blive overrasket over, at nogle klubber stadig tør røre ham med en ildtang.

Alligevel skulle interessen fra Juventus og Inter Milan være reel nok, skriver den pålidelige italienske journalist Gianluca Di Marzio.  Det store problem er bare, at klubberne ikke er tilnærmelsesvis villige til at tilbyde ham en tilsvarende løn som den, han tjener for Manchester United.

Alexis Sanchez' agent, Fernando Felicevich,  har afholdt møder med repræsentanter fra begge klubber,  som dog har valgt at følge situationen fra sidelinjen lidt endnu for at se, om den chilenske angriber skulle gå på kompromis med sine krav.

Di Marzio skriver, at Sanchez forlanger en løn på €12 millioner årligt efter skat,  hvilket svarer til lige knap 90 millioner kroner.  På grund af det krav har begge italienske klubber midlertidigt sat en eventuel handel på standby - og medmindre Sanchez sænker det, agter hverken Inter eller Juventus at starte forhandlinger med Manchester United.

Superliga

Mere Superliga

Fokus