Divisionsbomber viste skarphed mod AGF: Scorede i reserveholdskamp

Tonni Adamsen, der lige nu er på prøve i Silkeborg IF, viste tirsdag eftermiddag, at han har mål i støvlerne.

Silkeborg IF ligger klart sidst i Superligaen, og det ligner så afgjort, at klubben må ned i NordicBet Ligaen efter bare en enkelt sæson i dansk fodbolds bedste række.

Men derfor skal man stadig søge at optimere truppen, og derfor har klubben i denne uge besøg af divisionsbomber Tonni Adamsen fra 2. Divsionsklubben Frem.

Adamsen, 25 år, var tirsdag med i en reserveholdskamp for Silkeborg IF, der mødte AGF i en testkamp, og målmageren viste klassen og kom på tavlen.

Silkeborg vandt opgøret med 2-1. Tonny Adamsen gjorde det til 1-0 efter 38 minutter, og kantspiller Sebastian Jørgensen gjorde det til 2-0 efter 45 minutters spil.

I anden halvleg reducerede AGF's unge angriber Alexander Ammitzbøll, og AGF havde også muligheden for at få et point med fra opgøret, men Silkeborg-keeper Oscar Hedvall reddede et straffespark fra selvsamme Ammitzbøll i kampens sidste minut.

Tonni Adamsen, der både kan spille offensiv midtbane og angriber, spillede 71 minutter af kampen.

Han har i denne sæson scoret otte gange i 15 ligakampe for BK Frem, og nu forsøger han altså at overbevise Silkeborg IF om, at han er en spiller, Superliga-klubben skal give en chance.

Aftalen med Frem løber ud i sommeren 2021, fremgår det af Transfermarkt.