2017-04-21 10:30
Foto: Getty Images

OB-fyrtårnet Frederik Tingager så rødt mod Randers, men nu har Fodboldens Disciplinærinstans nedsat forsvarsspillerens karantænepoint fra 36 til fire. Dermed afsoner han en enkelt karantænedag i stedet for tre.

Frederik Tingager skulle ikke have haft rødt kort mod Randers FC.

Så klar er meldingen fra dommer Lars Christoffersen, der over for Fodboldens Disciplinærinstans har erkendt, at forsvarsspilleren ikke skulle have haft et rødt kort mod Randers.

Fodboldens Disciplinærinstans har dermed nedsat Tingagers karantænepoint fra 36 til fire, og med fire karantænepoint når Tingager op på 20 point i alt. Dermed skal han afsone én spilledag i stedet for de tre, han skulle have afsonet, havde Lars Christoffersens oprindelige kendelse stået ved magt.

Over for Fodboldens Disciplinærinstans har Lars Christoffersen erkendt, at han via nye tv-billeder kan se, at dommerskønnet i kampen var forkert, og at Frederik Tingager forsøgte at spille bolden og derfor kun skulle have haft et gult kort i opgøret mod Randers, hvor han lavede et straffespark på Marvin Pourié.

- Havde jeg haft mulighed for at skønne anderledes i kampen, så skulle han kun have været tildelt én advarsel for selve situationen, hvor han begår en forseelse mod modspiller i eget straffesparksfelt og derved berøver en oplagt scoringsmulighed, skriver Lars Christoffersen i redegørelsen til Fodboldens Disciplinæristans.

Fodboldens Disciplinærinstans har behandlet sagen med redegørelsen fra dommer Lars Christoffersen, og instansen har fulgt anbefalingen fra dommeren.

- Udvisningen til Frederik Tingager fastholdes med en nedsættelse af de deraf medfølgende karantænepoint fra 36 til 4 karantænepoint svarende til en advarsel, skriver Fodboldens Disciplinærinstans i afgørelsen.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?

SUPERLIGA-VIDEO