• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga plbold.dk

Dortmund-chef afslører: Jeg forsøgte at hente Klopp tilbage

Foto: Getty Images

Hans-Joachim Watzke prøvede at lokke Jürgen Klopp tilbage til Westfalenstadion forrige sommer, fortæller Dortmund-direktøren Hans-Joachim Watzke i sin bog.

Af plbold.dk

Jürgen Klopp måtte forlade Dortmund i 2015, men fik faktisk chancen for at vende tilbage til den tyske storklub forrige sommer.  Det afslører Dortmunds administrerende direktør Hans-Joachim Watzke i sin nye bog "Real Love - A life with Borussia Dortmund". 

Inderst inde vidste han dog godt, hvad Liverpool-trænerens svar ville blive, da han ringede fir at tilbyde ham trænerstillingen for anden gang i karrieren.

- Jeg vidste godt, at Jürgen ville vælge at overholde sin kontrakt med Liverpool. Jürgen har altid levet op til sine kontrakter. Sådan er det, fortæller Watzke i bogen.

- Men jeg ønskede at gå en ny vej og prøve at udpege et nyt mål for Dortmund på det tidspunkt, så jeg blev nødt til i det mindste at høre Jürgen, om han var interesseret.

Klopp blev - mildest talt - taget på sengen, da han modtog opkaldet fra sin gamle chef.

- Min telefon ringede, mens jeg var på et fly. "Jürgen, du er nødt til at komme tilbage". Jeg troede han lavede sjov med mig, erindrer Klopp.

- Er du dum, eller har du drukket?  Hvordan kan du have fået den ide, når jeg fortsat har nogle år tilbage på min kontrakt for Liverpool.

Efter den melding valgte Dortmund i stedet at udnævne Lucien Favre til ny cheftræner, mens Jürgen Klopp forblev i Liverpool. 

Den ordning har sidenhen fungeret fint for begge parter, men Watzke fortryder ikke, at han bønfaldt Klopp om at vende tilbage.

- Jeg ville ikke kunne have tilgivet mig selv, hvis jeg ikke i det mindste havde spurgt Klopp, om han havde lyst, beretter Watzke.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.