• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Benjamin Lillelund

Drachmann: Det bedste for alle parter

Foto: Lars Ronbog/Getty Images

Det var til alles fordel, at Janus Drachmann og Marc Dal Hende kom til FC Midtjylland med det samme.

Af Benjamin Lillelund

I begyndelsen af transfervinduet kunne FC Midtjylland annoncere, at man havde skrevet kontrakt med Janus Drachmann og Marc Dal Hende med virkning fra sommer, men i stedet kommer de to til klubben nu.

FC Midtjylland har nemlig smidt 7,5 millioner kroner på bordet til Sønderjyske, som samtidig gav slip på Simon Kroon. En beslutning, der tilfredsstiller både spillere og klubber.

- Vi havde ikke travlt med at komme væk fra Sønderjyske, men det var det bedste for alle parter, når alt kommer til alt, at vi kunne begynde her med det samme, siger Janus Drachmann i et interview med Ekstra Bladet.

Marc Dal Hende forklarer i samme interview, at skiftet til FC Midtjylland er et skridt op ad rangstigen i forhold til Sønderjyske, da sidste års sølvmedalje næppe vil blive gentaget i fremtiden.

Simon Kroon er hentet til heden med henblik på at indgå i blandt de 11 startende spillere, mens både Janus Drachmann og Marc Dal Hende i første omgang skal fungere som reservespillere.

Superliga

Optakt: AC Horsens - Brøndby IF

AC Horsens har imponeret alt og alle ved at besejre FC København og FC Midtjylland i de seneste to runder. Kan Bo Hen...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtig...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.

Optakt: Hobro IK - Lyngby BK

Begge hold har hårdt brug for sejren - begge for at ruste sig bedst muligt til det nervepirrende gruppespil om at undgå nedrykning.