• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Drexler om Köln-skifte: Det tog kun et par minutter at blive enige

Foto: FC Midtjylland

Den tidligere FC Midtjylland-spiller Dominick Drexler er glad for at være tilbage i Tyskland, hvor han nu skal arbejde med træner Markus Anfang.

Af Kenneth Jensen

De kender hinanden fra Holstein Kiel, og nu skal træner Markus Anfang igen arbejde sammen med offensivspilleren Dominick Drexler.

Den 28-årige tysker fortæller nu til Bild sin version af skiftet til og fra Midtjylland, og her lyder det blandt andet, at skiftet for Dominick Drexler ikke handlede om penge.

Læs også: Vildt: FC Midtjyllands store sommerindkøb kan være færdig i klubben

- Jeg skrev under på kontrakten med Midtjylland tidligt på foråret. Efter en rigtig god anden halvdel af sæsonen i Kiel kom der pludseligt mange tilbud, men vi måtte sige nej, fordi jeg havde allerede skrevet under på en aftale. 

- På et tidspunkt bliver det så lækket til Köln, at der er forespørgsler, og at Midtjylland har sagt god for at lade mig gå for den rigtige pris. Markus Anfang så det og spurgte mig, om det var sandt. Så blev vi på et par minutter enige om, at jeg skulle til FC (Köln), siger den 28-årige offensivspiller.

Læs også: Dominick Drexler sælges til FC Köln: Midtjylland scorer stor millionsum

Det skete for 15 dage siden, og de to klubber forhandlede om en aftale, som altså faldt på plads i slutningen af sidste uge.

- Jeg spurgte (FC Midtjylland), om det var muligt at vende hjem. Så kom den positive melding fra dem, at de ikke ville stå i vejen, hvis prisen var rigtig. Derefter var vejen banet, siger han.

Læs også: Officielt: FC Midtjylland sælger tysker for stort millionbeløb

I FC Midtjylland nåede han aldrig i kamp eller for så vidt at træne med sine holdkammerater i fællestræning. Men det er også alt sammen ligegyldigt nu, hvor han er ny mand hos Bundesliga-nedrykkerne.

Som tipsbladet.dk tidligere har fortalt lignede det ellers længe Mainz, som Drexler skulle skifte til, men Bundesliga-klubben ville ikke betale FCM-prisen på 33,5 millioner kroner. I stedet blev det så Köln, der hostede op med de penge.

De to tyske klubber ligger i øvrigt tæt på Bonn, som er byen, hvor den 28-årige offensivspiller er født og opvokset. Angiveligt var det også et stort ønske at komme tættere på sin familie.

FCM betalte selv 18,5 millioner kroner for Drexler, så det endte med at være godt købmandskab af de danske mestre.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020