Drømmemål fra Finnbogason, da Horsens fik uafgjort mod CSKA Moskva

Superliga-overraskelsen AC Horsens var foran to gange mod den russiske storklub CSKA Moskva, men endte med at spille 2-2. Mikkel Qvist og Kjartan Finnbogason scorede for den gule fare.

Præstationerne og ligaplaceringen faldt en smule for AC Horsens mod slutningen af efteråret, men det ændrer ikke på, at holdet, der overvintrer på femtepladsen, var en af halvsæsonens positive overraskelser. Mandag leverede de endnu engang bedre end forventet.

For selv om Horsens har gjort livet surt for mangen en Superliga-modstander, burde CSKA Moskva alligevel være det bedste hold af de to i dagens træningskamp. I stedet endte det 2-2 efter en kamp, hvor Den Gule Fare var foran to gange.

Først bragte Mikkel Qvist danskerne i front efter blot tre minutters spil, inden Vitinho udlignede på straffespark 11 minutter inde i kampen. Så tog fanden ved Kjartan Finnbogason.

Islændingen scorede til 2-1, og hvilket mål det var. Bolden kom hoppende mod ham efter et indkast, og Finnbogason drejede rundt og hakkede den i en hård bue over målmanden og ind i det med modsatte side af målet. Ifølge Herning Folkeblad var angriberen generelt i hopla og konstant farlig.

Desværre for Horsens-spillerne kunne de ikke holde føringen hele vejen hjem, og Vitinho gjorde det med sit andet mål til resultatet 2-2.

Du kan se hele kampen i denne video fra CSKA TV's livestreaming af kampen. Finnbogasons mål falder efter 36:25 af videoen.