• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Torsten Kjems Hansen

Drømmer om mere Brøndby: Jeg er villig til at gå ned i løn

Foto: Getty Images

Han kæmper for at komme tilbage efter en ny alvorlig skade, fylder 32 år i maj - men håbet om en ny kontrakt lever hos Kasper Fisker.

Af Torsten Kjems Hansen

Kasper Fisker har været alt andet end en flittig gæst på Brøndbys holdkort i den seneste lange periode. Skader har holdt den teknisk dygtige kantspillet ude af holdet, og da kontrakten udløber denne sommer, er tankerne om fremtiden i fuld gang. Det fortæller han til eb.dk

Brøndby skiftede i vinter kurs i forhold til, hvordan fremtidens hold skal se ud. De største og dyreste profiler blev solgt fra, og der blev sendt et klart signal om, at de unge talenter fra egne rækker skal have en langt større prioritet fremadrettet. 

Læs også:Ekspert roser Brøndby-emne: Han har udviklet sig meget

Kasper Fisker fylder 32 år til maj og er først nu på vej tilbage fra den seneste alvorlige skade. Men han vil strække sig meget langt for at blive i Brøndby, hvor han føler sig godt tilpas. 

- Jeg håber, at jeg kan indgå som en del af CV's plan (fodbolddirektør Carsten V. Jensen, red.), fordi jeg ikke kun drømmer, men også håber at blive i Brøndby, og derfor er jeg også villig til at gå ned i løn, siger Kasper Fisker til eb.dk

Kasper Fisker har blot spillet 16 kampe for Brøndby siden sæsonen 2018/19 - kun seks i denne sæson. Han blev hentet som en stor profil fra Randers FC i sommeren 17 og spillede da også som fast mand i hele sin første sæson. 

Læs også:Brøndby IF med krisebøn til klubbens fans

Kasper Fisker leverede i sin første sæson to scoringer og hele ni assists. Siden er det bare blevet til en enkelt assist.

Læs også:AGF træner videre: Jeg tror ikke, det giver os en kæmpe fordel

Læs også:Træner-karrusellen: Så længe har Superliga-trænerne været i jobbet

Læs også:Medie: Brøndby er interesseret i FC Midtjylland-spillers bror

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus