• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Dundee-træner vil beholde Pavol Safranko: AaB vil nok have ham tilbage

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Pavol Safranko imponerer i Skotland, hvor Dundee United gerne vil beholde ham, men klubbens manager forventer, at AaB bliver svære at overtale.

Af Ole Hoffskov

Pavol Safranko blev hentet til AaB som en potentielt stor målscorer, men sådan gik det ikke for angriberen fra Slovakiet, der i 30 Superliga-kampe blot står noteret for to scoringer for klubben. Det fik i sommer nordjyderne til at udleje Safranko til Dundee United i Skotland, og her har angriberen scoret ti mål i den næstbedste række.

24-årige Pavol Safranko har stadig to år tilbage af sin kontrakt med AaB, men Dundee United vil gerne beholde ham. Manager Robbie Neilson forudser imidlertid, at det bliver en svær opgave at løse.

- I sidste ende har vi en aftale med AaB, og nu må vi vente til efter sæsonen og høre, hvad de gør sig af tanker. De har åbenlyst brugt en masse penge på ham, så det afhænger alt sammen af AaB. Han har et par år tilbage af kontrakten, så det er ikke sådan, at han er tæt på at have udløb, siger Dundee-bossen til The Courier og tilføjer:

- De skal finde ud af, om de vil have ham retur og se ham an, efter han har været væk et års tid. Det vil de formentlig gøre - bringe ham tilbage i gruppen til pre-season og så tage det derfra. "Pav" vil bare gerne spille. Det gør han her, og han nyder byen, klubben og alt andet. Men som sagt; de betalte mange penge for ham.

AaB-lejesvenden udtalte sig i søndags til The Herald om sin fremtid. Det var imidlertid ikke meget, han havde på hjerte.

- Det er ikke op til mig. Jeg gør bare mit bedste på banen, og så er det et spørgsmål til min agent og til AaB. Jeg er glad for at være her, og så må vi se, hvad der sker efter sæsonen, lød det fra Pavol Safranko.

Onsdag har lokalavisen Nordjyske været i kontakt med Allan Gaarde, sportsdirektør i AaB, der melder, at flere ting er i spil, når det kommer til Pavol Safranko.

- Heldigvis er der god interesse omkring Pavol. Dundee har også indikeret, at de gerne vil købe ham. Vi har ikke noget konkret bud endnu, og jeg er også sikker på, at der er andre klubber, der vil være interesserede i Pavol, siger Allan Gaarde til Nordjyske.

Pavol Safranko kom til AaB fra Dunajska Streda i hjemlandet. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.