• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Torsten Kjems Hansen

Dyre forsvarsfejl i Brøndby: Se direktøren tale om nye spillerindkøb

Fodbold-direktør i Brøndby, Carsten V. Jensen ærgrer sig over torsdagens nederlag i Europa League-kvalifikationen og forholder sig til spørgsmål om forstærkninger til det centrale forsvar.

Af Torsten Kjems Hansen

Brøndby tabte torsdag aften et kæmpe skridt i forhold til at holde liv i drømmen om et europæisk gruppespil. På trods af flotte Brøndby-scoringer blev det i sidste ende til et 4-2-nederlag til portugisiske Braga, der nu står med det ene ben i Europa League-playoff-runden inden næste uges returkamp. 

Temaet efter kampen var uden tvivl de fejl, der blev begået i Brøndby-defensiven, der i flere tilfælde gjorde det alt for nemt for modstanderen at komme til scoringer - som det eksempelvis skete hele to gange i kampens overtid. 

Læs også: Brøndby-profil efter kollaps: Vi dummer os med personlige fejl

Efter kampen stillede fodbolddirektør Carsten V. Jensen op til en snak om forsvarsfejlene og hvad det har af betydning for hans arbejde i resten af de nuværende transfervindue. For skal der hentes forstærkninger for at styrke konkurrencen om pladserne i midterforsvaret, hvor det i denne sæson har været erfarne Paulus Arajuuri og Hjörtur Hermansson som de mest benyttede - sammen med unge Anton Skipper. I kulissen befinder også unge kræfter som Joel Kabongo og Luke Singh sig. 

Men er det nok kvalitet for Brøndby, hvor netop fejl i forsvaret har været et emne i de seneste kampe?

Læs også: Brøndbys målscorer: Svært at vinde, når du laver så simple fejl

Hør hvordan Carsten V. Jensen forholder sig til spørgsmålene øverst i videoen. 

Superliga

Optakt: AaB - FC Nordsjælland

Begge hold tørster hårdt efter en sejr, men AaB kan bryste sig af ikke at have tabt til FC Nordsjælland i Aalborg læn...

Mere Superliga

Fokus