• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Morten Jørgensen

Ebbe Sand: Flere ting ligger til grund for Mensah-forlængelse

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Kevin Mensah har fået en ny kontrakt med Brøndby, og det skyldes blandt andet hans store fleksibilitet.

Af Morten Jørgensen

For et års tiden var det svært at forestille sig, at Kevin Mensah ville blive udstyret med en ny fireårig kontrakt.

Brøndby-spilleren var netop blevet ramt af en korsbåndsskade, og udsigten til at få spilletid i angrebet hos klubben fra Vestegnen var ikke specielt god. Efter sin skade er det da heller ikke i angrebet, at han har fået spilletid for Brøndby.

Derimod har han fået masser af spilletid på de to backs, og det er blandt andet den 28-årige spillers alsidighed, som har fået klubben til at forlænge kontrakten.

- Der ligger flere ting til grund for at forlænge med Kevin. Selvfølgelig er han en dygtig spiller, der har vist sig at være rigtig god i sin nye rolle som back, men han er også fleksibel og kan hjælpe til på andre pladser, hvis det skulle blive nødvendigt, forklarer Brøndbys sportsdirektør, Ebbe Sand, til klubbens hjemmeside.

- Kevin er også en fantastisk personlighed og har en vigtig rolle i omklædningsrummet, hvor han er en rigtig god rollemodel for de unge spillere, der kommer op i truppen og dem, der træner med. Der ved han, hvornår der skal skubbes lidt til dem, og hvornår de skal have en arm om skulderen. Når vi gerne vil have unge spillere i truppen, er det vigtigt, at de også har nogen at læne sig op ad.

Kevin Mensah har i denne sæson spillet ni kampe for Brøndby, men fremover vil han sandsynligvis komme til at spille mange flere kampe i den gule trøje.

Superliga

Optakt: Hobro IK - Lyngby Boldklub

Den første af to gyserkampe om overlevelse i Superligaen spilles i Hobro, hvor Lyngby kommer på besøg mandag aften.

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.