• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Torsten Kjems Hansen

Edison Flores banker på til startplads i AaB

AaB's peruvianske kantspiller er stærkt på vej tilbage efter sin skade og er snart i spil til en plads i startopstillingen.

Af Torsten Kjems Hansen

Edison Flores har ikke haft en voldsom succesfuld første periode i Superliga-klubben AaB. Den teknisk dygtige peruvianske kantspiller har dels haft svært ved at falde rigtigt til i Danmark og har dels lidt af skader.

I de seneste to Superliga-kampe er det blevet til indskiftninger, og tirsdag spillede han en time for reserveholdet med indikationer om, at han er på rette vej. 

-Når han har været frisk, har vi altid kunnet se hans niveau, men han har bare haft et forfærdeligt forløb med skader. Vi har ikke set ham i et forløb, hvor han ikke hele tiden har været ved at komme tilbage fra en skade, siger assistenttræner Jacob Friis til nordjyske.dk

Træneren slår dog fast, at Flores endnu ikke er i spil til en fuld kamp men at han meget snart kan være i spil til en startplads for AaB, der i kommende runde møder FC Midtjylland mandag aften i grundspillets næst sidste runde og er gledet ud af top 6 men kan med tre nye point holde sig inde i kampen inden sidste spillerunde.

 
Edison Flores har indtil videre spillet syv kampe fra start i AaB og er i alt noteret for 11 kampe i Superligaen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus