• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kristian Porse

EfB-back før FCM-brag: Man skal kunne se, at vi vil det mere

Ifølge den tidligere FCM-spiller Jesper Lauridsen skal det stråle ud af Esbjerg-mandskabet, at de har mere at spille for, når de søndag møder FC Midtjylland i sæsonens sidste kamp.

Af Kristian Porse

På lørdag afvikles den sidste runde af Superligaens mesterskabsspil, og der venter et par spændende opgør, som kommer til at afgøre, hvem der løber med bronzemedaljerne.

Esbjerg ligger i øjeblikket til at ende på tredjepladsen, men vestjyderne er kun et point foran OB, og derfor er der intet, som er afgjort, før de sidste resultater er faldet på plads. 

Lørdag skal Esbjerg et smut til Herning, hvor FC Midtjylland venter, og ifølge den tidligere FCM-spiller Jesper Lauridsen, der nu spiller i Esbjerg, skal man kunne se på udeholdet, at de har mest at spille for. 

- Man skal kunne se på os, at vi vil det mere. At vi har mere at spille for. Når vi kommer et stykke hen i anden halvleg, og det begynder at gøre lidt ondt, skal vi vise, at vi er mere motiverede, end de er, siger han ifølge JydskeVestkysten

Esbjergs fynske forfølgere fra OB møder Brøndby i deres sidste kamp. Alle kampene har kampstart lørdag kl. 17:00. 

Superliga

Optakt: Hobro IK - SønderjyskE

Hobro IK skal følge op på den sensationelle sejr over FC København, når Glen Riddersholm og SønderjyskE kommer på bes...

Mere Superliga

Fokus