• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mads Aagurd

EfB har fem akademispillere med i opstarten

Bronzevinderne har hele fem ungdomsspillere med under opstarten til den kommende sæson.

Af Mads Aagurd

Ligesom mange af de andre Superligaklubber begynder Esbjerg fB forberedelserne til den kommende sæson mandag den 17. juni. En smule anderledes er det måske, at vestjyderne har valgt at have hele fem akademispillere med under opstarten.

Det drejer sig om de to 17-årige offensivspillere Mads Zaar og Marcus Hansen, 16-årige Andreas Lausen, som begår sig på den centrale midtbane, og de to backs Patrick Tjørnelund og Denis Catovic, der begge er 17 år.

- Alle fem spillere fra EfB Akademi ser vi et stort potentiale i, og de har hver især nogle spidskompetencer, som vi håber og tror på med tiden kan bringes i spil på Superliga-holdet, men i første omgang handler det om, at de skal suge erfaring til sig gennem træningerne, siger assistenttræner Lars Vind til klubbens hjemmeside.

Vind, der også er A+-træner, forklarer, at håbet er, at de unge drenge vil vise sig frem efter bedste evne, ligesom det giver dem en ide om, hvad det kræver for at spille med på Superliganiveau.

Superliga

Optakt: AGF - Silkeborg IF

AGF har tidligere haft en tendens til at sætte hold, der er dårligt kørende, i gang. Men gentager det sig søndag efte...

Mere Superliga

Fokus