• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

EfB jagter sjælden sejr i Haderslev: Statistikker er til for at blive brudt

Foto: Getty Images

Esbjerg fB har ikke vundet i Haderslev i Superliga-regi siden 2005, men det fylder ikke noget for Esbjerg-træner Lars Olsen forud for søndagens møde med SønderjyskE.

Af Victor Risager

Der venter et afgørende bundbrag i Superligaen, når rækkens nummer 11, SønderjyskE, tager imod rækkens nummer 13, Esbjerg fB.

Begge mandskaber har desperat brug for en sejr. SønderjyskE har nemlig ikke vundet i mere end to måneder og skal undgå at blive trækket ned i overlevelseskampen. Og Esbjerg fB skal forsøge at øge forspringet ned til Silkeborg IF og løfte sig op på siden af Hobro IK.

Læs også:7. december: Nedturen var som at se Netflix-dokumentaren om Sunderland

Det har dog historisk set været svært for Esbjerg fB at vinde over SønderjyskE i Haderslev. Esbjerg har nemlig ikke vundet på SønderjyskE’s bane i Superliga-regi siden 2005.

Men det er ikke noget, der fylder i esbjergensernes trup. Det understreger cheftræner Lars Olsen, der også påpeger, at statistikker er til for at blive brudt, i et interview med Jydske Vestkysten.

Læs også:David Nielsen om manglende Backman: Vi bruger ikke tid på statistikker

- For mig fylder det ingen ting. Jeg kan mærke på spillerne, at der er godt humør og optimisme i truppen. De var selvfølgelig mærkede i søndags og mandags, men siden da har der været en god stemning og en stor tro på, at vi kan skabe et godt resultat i Haderslev.

- Og statistikken? Den bruger jeg som nævnt ikke tid på, men jeg har det sådan med statistikker, at de er til for at blive brudt, siger Lars Olsen til Jydske Vestkysten.

Lars Olsen og Esbjerg fB gæster SønderjyskE søndag klokken 14.00.

Læs også:Superliga-spørgsmål: Bliver SønderjyskE revet ned i overlevelseskampen?

Læs også:Optakt: SønderjyskE - Esbjerg fB

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020