• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Martin Davidsen

EfB-profil: Ny målsætning efter 40 point

EfB-profil: Ny målsætning efter 40 point
Illustration

Esbjergs Kian Hansen vil først føle sig sikker på overlevelse, før han vil kigge opad i tabellen. 

Af Martin Davidsen

Esbjerg har fået en forrygende start på forårssæsonen med tre sejre på stribe, og dermed er klubben rykket op på en øjeblikkelig femteplads i Superligaen. 

Det får dog ikke holdet til at slappe af, for ifølge midtstopperen Kian Hansen arbejder holdet fortsat efter målsætningen om at undgå nedrykning. 

- Umiddelbart ser situationen fin ud for os, men et nederlag eller to kan hurtigt betyde, at man skal kæmpe mod nedrykning. Omvendt kommer man med et par sejre op, hvor det er sjovt. Men vi skal tage en kamp ad gangen og i første omgang kigge nedad, siger Kian Hansen til tipsbladet.dk. 

Esbjerg har fire point op til Brøndby på fjerdepladsen, mens der seks point ned til nedrykningsstregen, men vestjydernes fokus er ikke på placeringer, men derimod på point. 

- Vi har fokus på at undgå nedrykning, og jeg vurderer, at man skal bruge 40 point for at være sikker. Derfor skal vi ikke tænke på, om vi ligger nummer syv eller otte. Vi skal først sikre os 40 point, og når vi så har reddet os fra nedrykning, kan vi lave en ny målsætning, siger Kian Hansen. 

Esbjerg har lige nu 28 point, hvilket altså ifølge det vestjyske regnskab betyder, at der skal samles 12 mere ind, før overlevelsen er i hus. 

Superliga

Optakt: Randers FC - OB

Taber OB søndagens opgør mod Randers FC, er det lige før, fynboerne er ude af top seks-ræset.

Mere Superliga

Fokus