• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kristian Porse

EfB-slider efter sent nederlag: Lige nu er det fucking hårdt

Jacob "Lungi" Sørensen var nedtrykt efter sæsonens første kamp mod FC Midtjylland, der i de døende minutter sikrede sejren over et til tider velspillende Esbjerg-mandskab.

Af Kristian Porse

FC Midtjylland fik i det 90. minut stukket en kniv i brystet på Esbjerg, der ved slutfløjt måtte se sig slået efter en ellers meget jævnbyrdig affære. 

Esbjerggenserne var ellers bedst i store dele af anden halvleg, hvor de også kom til et par fine chancer. Det lykkedes sågar Jacob "Lungi" Sørensen at få bolden over stregen, men målet blev underkendt, da dommeren mente, at midtbanespilleren scorede med armen. 

Det anerkender EfB-midten til dels, da han endnu ikke har fået set situationen igen. 

- Det er lidt svært at sige, synes jeg (hvor bolden rammer ham). Jeg føler den rammer skulderen og ryger ned på hånden. Jeg ved det ikke. Jeg skal lige have set den, og umiddelbart så tror jeg, at det er okay, at der ikke bliver mål.

Samtidig mener den 21-årige Esbjerg-spiller, at han og udeholdet mangler de fornødne marginaler, som han i øvrigt føler, at FC Midtjylland altid har.   

- Lige nu er det fucking hårdt. I første halvleg der bliver vi spillet i sænk, synes jeg. I anden halvleg kommer vi meget bedre med, og vi har jo de største chancer. Det er ærgerligt, vi ikke får puttet en ind og ikke har marginalerne på vores side i forhold til dommeren. Men det er jo typisk Midtjylland. Jeg synes altid, at Midtjylland de er heldige. De har marginalerne på deres side i forhold til standardsituationer. Godt nok ikke så meget i dag, der får vi lukket okay ned for det. Men det er jo også en styrke at have, kan man sige, siger han til TV3 Sport. 

Jacob "Lungi" Sørensen spillede samtlige 90 minutter for udeholdet i aftenens kamp.  

Superliga

Mere Superliga

Fokus