• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

EfB smed sejren sejren til sidst: Det er virkelig skuffende

Foto: Esbjerg fB

Pyry Soiri ærgrer sig over, at det ikke blev til tre point mod Hobro IK. Esbjerg-spilleren glæder sig dog over at have scoret sit første mål.

Af Victor Risager

Pyry Soiri scorede sit første mål for Esbjerg fB i søndagens opgør mod Hobro IK, og det lignede længe, at den finske offensivspiller ville blive matchvinder.

I slutningen af første halvleg scorede han nemlig til 1-0, og den føring holdt helt indtil overtiden. Her udlignede Hobros Anel Ahmedhodzic på en friløber, og Esbjerg-målscoreren står derfor tilbage med blandede følelser.  

Læs også: Bedst og værst: Hobro-indkøb viste stort potentiale

- Det er en kamp med blandede følelser. Det er virkelig skuffende, at vi smed det væk til sidst. Jeg synes, at vi havde kampen under kontrol, og det er skuffende, fortæller Soiri til TV3 Max efter kampen og fortsætter:

- Vi spillede rigtig godt i første halvleg, og i anden halvleg gav vi dem bolden for meget, og vi løb efter dem. Det var ikke så balanceret, som vi ville have, at det skulle. Vi skabte også chancer nok til at score, men i sidste ende var det et skuffende resultat.

Pyry Soiri glæder sig dog over sit mål, men havde ikke overraskende foretrukket, at det også var blevet til tre point:

- Jeg er selvfølgelig glad for at spille og score mit første mål på hjemmebane, men det havde føltes meget bedre, hvis vi også havde fået tre point.

Superliga

Mere Superliga

Fokus