• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

EfB-spiller: Heldig med coronapausen

Foto: Getty Images

For Daniel Anyembe kom coronapausen på et godt tidspunkt, fortæller han selv.

Af Oliver Okstrøm

For de fleste kom coronapausen slet ikke belejligt, men for EfB's Daniel Anyembe var det faktisk ikke så ringe endda. Han var blevet skadet i januar og der ventede ham en lang pause, inden han alligevel kunne komme til at spille igen.

Det fortæller han i et interview med JydskeVestkysten.

- Planen var dengang, at der skulle tre måneder, til jeg ville være klar igen, så jeg havde hele tiden regnet med, at jeg kunne nå de sidste kampe i sæsonen, siger han og fortsætter:

- At det så bliver til mange flere, er jo bare en bonus for mig, der var jeg jo nok lidt heldig, fordi jeg på denne måde ikke går glip af så mange kampe, som jeg havde forventet, lyder det fra Daniel Anyembe.

I Esbjerg ligger man i en svær position, hvor nedrykning bestemt er en mulighed. Det kan Anyembe uden tvivl også mærke, og han fortæller, at træningen er meget intens, og at målet er at få nogle point med det samme, selvom der ikke er meget tid til at blive klar nu.

EfB's to sidste kampe i grundspillet er hjemme mod AaB og ude mod OB.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.