• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mads Aagurd

EfB-træner efter remis: Det var et fair resultat

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Uafgjort var ifølge John Lammers et fortjent resultat, men vestjydernes præstation var ikke god nok.

Af Mads Aagurd

Der var ikke meget at glæde sig over på Blue Water Arena tirsdag aften, da Esbjerg og OB spillede 0-0. Resultatet vil John Lammers ikke indvende noget imod, men Esbjerg-træneren var ikke tilfreds med præstationen.

- Vi spillede godt de første 20 minutter, men vi tabte det, og så spiller vi ikke nogen god kamp. Vi skal presse mere, for det var ikke godt. Resultatet var fair, siger han til TV3 Sport.

Fra bænken forsøgte den hollandske træner at lave taktiske ændringer, så det kunne blive bedre, og netop det skabte til sidst en stor chance til William Møller, som den unge esbjerggenser brændte på det skammeligste.

- Vi fik en stor chance med de løsninger, vi forsøgte. Hvis man arbejder hårdt, kan alle brænde chancer. Jeg bliver aldrig sur, når en spiller misser, for det er et større problem, når man ikke skaber chancer, forklarer Lammers.

Esbjerg er fortsat på Superligaens tredjeplads trods det uafgjorte resultat. Næste opgave søndag i Brøndby i endnu et vigtigt opgør.

Superliga

LIVE: Scoring igen i Silkeborg

FC København skal forsøge at rejse sig oven på seneste rundes enorme skuffelse mod Esbjerg fB. Modstanderen er bundpr...

Mere Superliga

Fokus