Esbjerg fB-træner Lars Lungi Sørensen bruger ikke tid på, hvilke spillere, der kan være væk, når transfervinduet lukker med udgangen af januar.

Esbjerg fB's efterår var i den grad var kaotisk, og pilen pegede meget længe mod en helt sikker placering blandt de helt nederste i tabellen. Men en stærk sæsonafslutning med otte point i de sidste fire spillerunder, skød klubben sig bådfe op over OB og Viborg og står inden de sidste fem kampe i grundspillet på 19 point.

Esbjerg-træner Lars Lungi Sørensen, der blev forfremmet, da Colin Todd blev fyret i begyndelsen af december lægger ikke skjul på, at der venter yderligere en hård og sej kamp for at opfylde målet om fortsat at være i Superligaen i næste sæson. Og så betyder det mindre, at han endnu ikke ved, hvordan truppen er sammensat, når forårspremieren mod SønderjyskE bliver sat i gang 17. februar

Transfervinduet et blot en uge gammel, og Esbjerg er en af de klubber, der kan ende med en stor udskiftning i truppen. Ind er kommet de to lejesvende Konstantin Tsimikas og Otar Kakabadze, mens både Daniel Stenderup og Leon Jessen har fået kontrakten ophævet.

- Jeg bliver nødt til at agere, som om det er 1. februar, og vi ved, hvad vi har at gøre med. Det betyder så også, at jeg i træningskampene bruger de spillere, jeg har, som jeg ville have gjort i alle andre situationer. Jeg tager ikke hensyn til, om den ene eller anden måske bliver solgt. Det kan jeg simpelt hen ikke. Jeg vil tage hensyn til, hvordan spillerne har det fysisk, men jeg kan ikke se på, at ham og ham måske ikke er her i næste uge, siger Lars " Lungi" Sørensen til JydskeVestkysten.

Navne som anfører Jeppe Andersen, Casper Nielsen og Bjørn Paulsen er blandt de navne, der er ganske varme på rygtebørsen. Andersen og Nielsen har kontraktudløb til sommer, mens Paulsens aftale først udløber i 2019.

Stillingen inden foråret:

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?

SUPERLIGA-VIDEO