• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Martin Davidsen

EfB-træner roser ny og klog højreside

EfB-træner roser ny og klog højreside
Illustration

Esbjergs nye højreside med Ryan Johnson Laursen og Jeppe Andersen får ros af Niels Frederiksen i et interview med JydskeVestkysten.

Af Martin Davidsen

I sidste sæson havde Esbjerg fB stor succes med en højreside bestående af tvillingerne Peter og Jakob Ankersen. I sommer blev Peter Ankersen imidlertid solgt, og for et par uger siden ønskede Jakob Ankersen at blive flyttet over i venstre side af banen. Det har skabt en ny højreside i EfB: Ryan Johnson Laursen og Jeppe Andersen varetager nu back og kant i højresiden - og det med succes. 

Esbjerg-træner Niels Frederiksen er således godt tilfreds med de to spilleres præstation - også i kampen mod Brøndby søndag. 

- Ja, jeg synes jo igen i dag, at de spiller fantastisk. Bedre i første halvleg, men generelt rigtigt godt i hele kampen. Både offensivt og defensivt. De skal være lidt mere involverede i mål. Selv score og lægge op til mål. Og så må de også gerne bruge angriberne lidt mere og få vendt spillet. Men det skal nok komme. Det er et par kloge spillere, og de spiller med omtanke, selv om de er unge, siger Niels Frederiksen til JydskeVestkysten. 

Esbjerg fB møder FC Vestsjælland i næste spillerunde af Superligaen. Kampen spilles i Slagelse på lørdag. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus