• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Efter aflysning: AGF overvejer at skifte hele banen

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Banen på Ceres Park har problemer med at håndtere store mængder regn. Derfor overvejer AGF at lægge en helt ny bane i løbet af foråret.

Af Anders Dehn

AGF kunne allerede se i december, at banen på Ceres Park havde problemer med at komme af med store mængder regnvand. Det var dog ifølge direktøren ikke muligt at udskifte banen inden forårsstarten, men det overvejer klubben til gengæld nu.

Problemet med banen er, at græsset har et lag af filt. Det gør det lettere at rulle græsset på, som det var tilfældet med en nuværende bane efter sommerens koncerter i Ceres Park. Til gengæld gør filten også, at banen har svært ved at absorbere store mængder vand.

Læs også:AGF-direktør om aflysning: Enormt ærgerligt

Det konstaterede AGF allerede i december, da Lyngby BK var forbi i efterårets sidste kamp på Ceres Park, og det viste sig igen i weekenden, da klubben måtte aflyse forårspremieren mod Randers FC.

- Da vi efter vores sidste kamp i december mod Lyngby kan se, at banen har drænerings-problemer, har vi afhjulpet det så meget, vi kan, men det var ikke muligt at anlægge en ny bane - den mulighed forfølger vi nu her i foråret, siger administrerende direktør i AGF, Jacob Nielsen, til klubbens hjemmeside.

Læs også:Randers-direktør: Ny AGF kamp bliver nok engang i marts

AGF er udfordret af, at Ceres Park jævnligt lægger græs til hjemmebanekampene. Derfor skal klubben formentlig finde et hul i kampkalenderen, før den kan begynde at anlægge en helt ny bane.

Det er endnu uvist, hvornår det udsatte lokalopgør mod Randers FC skal spilles. Til gengæld ligger det allerede fast, at søndagens andet udsatte opgør, det mellem FC Nordsjælland og AC Horsens, er programsat til onsdag.

Læs også:Udsat Superliga-kamp afvikles onsdag

Læs også:Endnu en aflysning: Kamp mellem FC Nordsjælland og AC Horsens udskydes

Læs også:Ingen aflysning i Silkeborg: Vi kan sagtens spille

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020