• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Efter Brøndby-exit: Nikolai Laursen viser sig frem i ny klub

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Efter sin afsked i Brøndby IF leder Nikolai Laursen efter ny klub, og nu træner den danske angriber med i Fortuna Sittard fra den bedste hollandske række.

Af Ole Hoffskov

Nikolai Laursen var i sidste sæson udlejet fra PSV til Brøndby IF, der havde sikret sig en købsoption på angriberen, men Laursen formåede ikke at overbevise Ebbe Sand og resten af den sportslige ledelse om sine kvaliteter, og derfor blev det til et kort gensyn mellem parterne. 

I PSV har 21-årige Nikolai Laursen kontrakt frem til sommeren 2020, men intet tyder på, at han indgår i storklubbens planer for den kommende sæson, så danskeren gør nok klogt i at finde en ny klub.

Det kan muligvis blive Fortuna Sittard.

Den hollandske avis De Limburger har fået bekræftet, at Nikolai Laursen de kommende dage skal træne med i Fortuna Sittard, der spiller i Æresdivisionen og blev nummer 15 i den forgangne sæson.

Den tidligere hollandske landsholdsspiller Kevin Hofland er til dagligt assisterende træner i Fortuna Sittard, og han har en fortid som U-træner i PSV - herfra kender han Nikolai Laursen.

Nikolai Laursen debuterede for Brøndby IF allerede som 17-årig, og han præsterede at score i sin første optræden, som var en Superliga-kamp mod FC Vestsjælland. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.