• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Efter fire års fravær: Pierre Bengtsson tilbage på det svenske landshold

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Pierre Bengtsson har ikke været en del af det svenske landshold siden playoff-kampene mod Danmark i 2015, men nu er han inde i varmen igen.

Af Ole Hoffskov

Nicolai Boilesen har været skadet i hele denne sæson, og det har medført masser af spilletid til Pierre Bengtsson. Den 31-årige venstreback har scoret et enkelt mål, og Sveriges landstræner Janne Andersson har i hvert fald kunnet lide, hvad han har set.

Onsdag har han udtaget Pierre Bengtsson til det svenske landshold, og det er første gang siden november 2015, at FCK-spilleren skal i landsholdstjeneste. Bengtssons seneste optræden for Sverige var i Parken, hvor svenskerne med 2-2 forhindrede dansk deltagelse ved EM i 2016.

Den svenske landstræner må se bort fra den skadede duo Ludwig Augustinsson og Martin Olsson, og det har i høj grad været med til at bane vejen for Pierre Bengtssons landsholdscomeback. 

Pierre Bengtsson er imidlertid ikke den eneste FCK-spiller, der er blevet udtaget til Sveriges landshold. Det samme er målmand Karl-Johan Johnsson.

Sverige møder Norge og Færøerne i EM-kvalifikationen i næste måned. 

---------------------------

Se masser af fede Europa League-kampe med Tottenham, Arsenal, Leicester og Napoli på Dplay - spotpris til tipsbladet.dk-læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus