• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Efter forlængelse med reserve: Randers overvejer salg af førstemålmand

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Førstemålmand i Randers FC er Patrik Carlgren, men hvis Randers ikke kan forlænge med keeperen, er et salg en overvejelse til sommer.

Af Kenneth Jensen

Han har leveret godt i Randers FC over en længere periode, og selv om øjebliksbilledet nok er det røde kort, han fik mod Brøndby, gør det ikke meget ved helhedsindtrykket, nemlig at svenske Patrik Carlgren har leveret en stærk præstation i et par år nu for Randers FC.

Målmanden er 27 år og har godt nok først udløb i sommeren 2021, men Randers FC overvejer allerede nu, om han til sommer skal sælges.

Læs også:13 af 14 trænere i Superligaen er danskere: Det er ikke fuldstændigt tilfældigt

I Jonas Dakir har kronjyderne en reservekeeper, man tror på, og målmanden har netop fået forlænget sin aftale med klubben. Derfor er det oplagt, at man scorer en sum på Patrik Carlgren til sommer.

- Carlgren vil vi også gerne forlænge kontrakten med, men kommer det rigtige tilbud, kan det også være, at han bliver solgt næste sommer.

Læs også:Superligaens bedste: Brøndby og FCM deler førstepladsen

- Skulle det ende sådan, får vi muligheden for at se Jonas Dakir an. Det ville jeg ikke være bekymret for. Det har været imponerende at se, hvordan en så ung og uprøvet keeper har klaret at blive kastet for løverne i de seneste kampe, siger sportslig og kommerciel direktør i Randers FC Søren Pedersen til Randers Amtsavis.

Carlgren har spillet 55 Superliga-kampe for Randers FC indtil videre, mens reservemålmand Jonas Dakir, 22 år, har spillet tre gange. Dakir har en fortid på FC Midtjyllands ungdomsakademi.

Læs også:Randers forlænger med reservemålmand: Han kan blive førstevalg

Læs også:Rundens Hold i Superligaen - 16. runde

Læs også:Nyt gult kort til Riddersholm: Jeg har ikke en eneste meningsudveksling

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus