• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Efter oprykning: Vendsyssel hæver billetpriserne

Superliga-klubben Vendsyssel FF har hævet billetpriserne, fordi klubben blandt andet har flere omkostninger i forbindelse med hjemmekampe.

Af Kenneth Jensen

Når Vendsyssel FF på mandag får besøg af AaB i Superligaen, kan de fremmødte, der ikke har købt sæsonkort, se frem til at betale lidt mere end normalt for at komme ind.

Forklaringen er ifølge Vendsyssel, at der er stigende omkostninger i forbindelse med oprykningen til Superligaen, fordi der er visse krav til stadion i Danmarks bedste fodboldrække.

Klubben har lejet mobile tribuner, og der er også flere omkostninger i forbindelse med sikkerhedsforanstaltninger. Derfor har Vendsyssel FF altså taget beslutningen om at øge indtægterne ved at kræve en lille smule mere af de mennekser, der kommer på stadion.

- Ved afvikling af hjemmekampe i Superligaen er vi bl.a. nødsaget til leje mobiletribuner, således vi kan overholde kravene fra Divisionsforeningen. Da Hjørring Kommune desværre endnu ikke har et stadion som opfylder alle krav, betyder dette en millionudgift for os. Dette er en omkostning som vi desværre kun kan få dækket via øget billetpriser. Hertil kommer også markant øget omkostninger til sikkerhedsforanstaltninger m.v., skriver Jacob Andersen, bestyrelsesformand, i et indlæg på klubbens Facebook-side.

- Alle Superligaklubber har forskellige priser og vi har valgt at implementere en prisstruktur som svare nogenlunde til gennemsnittet. Ligeledes har vi også valgt, af administrative årsager, ikke at tilbyde specielle priser til pensionister på billetterne, skriver han og slår til sidst fast:

- Jeg vil endnu engang pointere at den nye prisstruktur ikke er udtryk for, at vi nu skal ”malke koen”. Den er alene udtryk for, at vi som klub og virksomhed, skal have dækket vores meromkostninger, hvilket vi alle i Vendsyssel FF håber der er forståelse for.

Vendsyssel ligger efter tre Superliga-kampe nummer tre med seks point.

Superliga

Mere Superliga

Fokus