• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Efter svær start: Pep Biel har fundet sig til rette i Danmark

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den spanske offensivspiller fortæller, at han føler sig godt tilpas i Danmark nu, og at han håber på at kunne fortsætte de lovende takter inden coronapausen.

Af Kenneth Jensen

Det var spanske Pep Biel, der med sit mål til 2-1 mod Celtic reelt sparkede de skotske mestre ud af Europa League, og målet endte med at blive et boost for den spanske offensivspiller, der hidtil havde haft det svært i Danmark.

Desværre for FC København og Pep Biel var dansk fodbold sat på pause på et uger derefter, og det er først nu, at dansk fodbolds bedste række vender tilbage.

Meget er sket i perioden, og for Pep Biel har det også været svært, fordi han har været nervøs for sin familie i det spanske. Spanien er et af de lande, der har været hårdest ramt af coronavirus.

Læs også:Testkampe i coronapausen: Sådan gør Superliga-klubberne

Den 23-årige offensivspiller glæder sig nu til at komme i gang igen, og for FC Københavns vedkommende sker på det mandag med et opgør mod Lyngby.

- At komme hertil var en svær beslutning, fordi jeg var god i Zaragoza, men jeg ønskede at spille i Eruopa for at udvikle mig yderligere. Det var svært at tilpasse mig fodbolden og sproget her, men lidt efter lidt har jeg taget det til mig, og nu er jeg meget glad her. Tingene var begyndt at gå godt for mig, og jeg håber, at det kommer til at fortsætte, siger Pep Biel til det spanske medie Agencias.abc.es.

Pep Biel blev købt for et meget stort millionbeløb og blev hentet som erstatning for Robert Skov. 

Læs også:Viktor Fischer småskadet igen: Også Jonas Wind misser testkamp

Indtil videre er det blevet til 18 Superliga og to scoringer i dansk fodbolds bedste række. Og så var der altså den scoring mod Celtic, så måske kan blive det store vendepunkt for spanieren.

Læs også:Målscorer Daramy: Føler jeg står udmærket

Læs også:FC København skuffede: 40-årig OB-pensionist med flot scoring

Læs også:UEFA dømmer FCK'er for overfald: Tre spilledages karantæne

Superliga

Mere Superliga

Fokus