• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Nicklas Grodt Degn

Elfsborg-boss jubler over at hente Horsens-spiller: Vi har fulgt ham i lang tid

Elfsborgs manager sår ingen tvivl om, at Sivert Heltne Nilsen er hentet ind fra AC Horsens som en stor profil.

Af Nicklas Grodt Degn

Det vakte opsigt, da AC Horsens sidste år kunne præsentere Sivert Heltne Nilsen, der kom til det østjyske som en stor profil fra den bedste norske række. Nu er han fortid i Horsens og er i stedet taget til Elfsborg og den svenske liga.

Det er de begejstrede for i Elfsborg.

- Vi er meget glade for, at Sivert er på plads. Det er en spiller, vi har fulgt i lang tid, og som vi via godt arbejde er lykkedes med at få til IF Elfsborg. Sivert er en defensiv midtbanespiller, som med sin rutine og erfaring kommer til at styrke den defensive balance på holdet. Han er en hårdtarbejdende og duelstærke midtbanespiller med lederegenskaber, som vi ser frem til at arbejde med, siger Elfsborg-manager Jimmy Thelin til klubbens hjemmeside.

I Elfsborg bliver Heltne Nilsen holdkammerat med blandt andre danske Kevin Stuhr Ellegaard og Frederik Holst, samt den tidligere Brøndby-spiller Samuel Holmén.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.