Trods polsk interesse: Emil Larsen tæt på Lyngby-aftale
2016-01-06 14:42
Foto: tipsbladet.dk

Når denne sæson går på hæld, gør Emil Larsens kontrakt med OB det samme. Den bliver ikke forlænget, så spørgsmålet er, om han skal væk fra klubben nu eller om et halvt år.

Senest til sommer skal Emil Larsen finde sig en ny klub. Den tidligere landsholdsspiller udelukker at forlænge sin kontrakt med OB og åbner samtidig op for at skifte væk allerede i januar.

Han "er ikke godt tilfreds" i klubben, som han siger, men han forholder sig til, at han har kontrakt i et halvt år endnu. Så må de kommende uger vise, om der kommer andre klubber og vil have ham. Gør der det, er Larsen klar til at lytte.

- Hvis en klub vil have mig nu, så skal de købe mig. Hvis OB vil af med mig, så må de sælge mig. Hvis det rigtige dukker op, og OB siger god for det, så ser vi på det. Ellers må jeg forholde mig til at blive her, siger han til TV2 Sport og understreger, at han ikke skrive en under på en ny aftale.

- Der kommer ikke nogen kontraktforlængelse.

24-årige Emil Larsen har spillet i OB siden sommeren 2012, men det sidste halve år er spilletiden blev mindre og mindre. I slutningen af efteråret havde han helt mistet sin plads på OB-holdet. 

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO