• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Emiliano Marcondes klar til kamp: Udtaget til FC Midtjyllands reservehold

Foto: Getty Images

Den tidligere FC Nordsjælland-spiller Emiliano Marcondes er vendt hjem til dansk fodbold, og tirsdag ventes det, at han kommer i aktion for FC Midtjyllands reserver.

Af Kenneth Jensen

Superliga-klubben FC Midtjylland hentede ikke mange spillere i det transfervindue, der netop er overstået, men de spillere, der blev hentet ind, er spillere, der kan forstærke førsteholdet.

Sory Kaba ser spændende ud i angrebet for FCM, og så har Paulinho også leveret ganske fine præstationer på venstrebacken, inden han blev skadet. 

Ind er også kommet Emiliano Marcondes på en lejeaftale, og kan han finde tilbage til det niveau, han havde, da han forlod FC Nordsjælland i januar 2018, får FC Midtjylland en rigtig dygtig spiller.

I første omgang skal formen dog sidde 100 procent, og derfor er Emiliano Marcondes at finde i den trup, FC Midtjylland har udtaget til opgøret mod Esbjerg fB i Reserveholdsligaen tirsdag.

Her spiller FC Midtjylland med et særdeles stærkt mandskab, der også tæller førsteholdsspillerne Marc Dal Hende, Søren Reese, Rasmus Nicolaisen, Manjrekar James, Paulinho og Junior Brumado.

Emiliano Marcondes er i første omgang udlejet fra engelske Brentford FC til danske FC Midtjylland for resten af indeværende sæson.

Der er kampstart 13.00 i Esbjerg.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Hobro IK - Randers FC

Hobro IK jagter revanche for 0-4-nederlaget for et par uger siden. Randers FC skal forsøge at vaske pletten fra det seneste opgør mod AC Horsens af sig.