• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Sebastian Stanbury

Emiliano Marcondes vinder Efterårets Profil

Emiliano Marcondes vinder Efterårets Profil
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Superligaens topscorer er af de 14 Superliga-trænere blevet kåret til Efterårets Profil i Tipsbladets traditionsrige kåring.

Af Sebastian Stanbury

Han har været på Månedens Hold i juli, august, september, oktober og november, han har slået scoringsrekorden i FC Nordsjælland, og han ligger øverst på Superligaens topscorer- og assistliste. Og nu kommer der så mere hæder til FC Nordsjællands 22-årige angriber Emiliano Marcondes. Som det har været tilfældet hvert år siden 1995, har Superligaens trænere stemt på Efterårets Profil, og valget faldt på rækkens topscorer.

- Det er utroligt fedt. Det er jeg stolt og glad over, specielt når det er trænerne, der har stemt. Det er ekstra fedt, for det er hovederne på alle holdene, siger Emiliano Marcondes til Tipsbladet.

- Den seneste tid har godt nok været vild, og jeg har da lagt mærke til, at jeg for eksempel har været på Rundens Hold mange gange. Men det er ikke noget, jeg tænker på i det daglige. Der tænker jeg bare på at spille og træne godt. I forhold til tidligere er jeg mere målrettet og bedre til at komme videre, når jeg har gjort det godt, siger Efterårets Profil.

Emiliano Marcondes fik 52 ud af 65 mulige point. Han vandt foran Brøndbys Christian Nørgaard, de norske angribere Pål Alexander Kirkevold og Alexander Sørloth og holdkammeraten Mathias Jensen.

- Marcondes har en kombination af fysisk og verbal hårdhed, samtidig med at han har finesse i sit spil. Det er gode egenskaber at have, når man skal præstere, begrunder AGF-træner David Nielsen, at han har peget på FC Nordsjælland-topscoreren.

- Marcondes har gjort den afgørende forskel for et FCN-hold, som mistede store profiler i sommer. Han er topscorer i ligaen og laver mange assists. Derudover hadet af mange modstandere og fans. Han har holdt hovedet koldt/højt og præsteret på en højt niveau gennem hele efteråret og været meget afgørende for FCN's flotte efterår, siger Hobros Thomas Thomasberg.

På søndag spiller Emiliano Marcondes sin sidste kamp for FC Nordsjælland, inden han skifter til Brentford. Superligaens nummer tre møder Hobro IK.

Læs et stort interview med Emiliano Marcondes i Tipsbladet og se alle trænernes stemmer i Tipsbladet, der er på gaden fredag.

Vil du have Tipsbladet direkte på din tablet, pc og mobil, kan du købe det digitalt her - ekstrabladet.dk/ebladet/.

Du kan også vælge at få det leveret Tipsbladet i postkassen hver fredag.

Læs mere og bestil på https://abonnement.ekstrabladet.dk/avis/fredag/

I Tipsbladet fredag får du også:
- Efterårets Hold
- Historien om Raheem Sterlings forvandling
- Gennemgang af VM-puljerne
- Champions League-nedlæg
- VM-land: Peru
- Farvel til Henning Jensen
- Spiltips
- Resultater


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus