Tidligere har Peter Larsson været et varmt emne i flere svenske klubber. Nu er blot én klub tilbage i kampen om FCK-spilleren.

Af Søren Hanghøj Kristensen

Når Mathias "Zanka" Jørgensen i løbet af foråret vender tilbage til FC Københavns hold, rutsjer Peter Larsson efter al sandsynlighed ned som nummer fem i hierarkiet i "Løvernes" midterforsvar. Svenskeren står allerede nu bag Kris Stadsgaard, Ragnar Sigurdsson og Sölvi Ottesen, men med "Zankas" kommende comeback, synes vejen til spilletid endnu mere umulig.

Derfor har Peter Larsson i længere tid pønset på et klubskifte hjem til Sverige, men indtil videre uden held. Den 27-årige midterforsvarer har ellers været interessant for flere klubber, og både Helsingborg, Malmö FF og IFK Norrköping har udtalt sig positivt om et køb af Larsson. Nu er der imidlertid kun én enkelt klub tilbage med FCK-spilleren på ønskeseddelen.

- Jeg taler med én svensk klub om Peter, og snakken med den klub har stået på gennem længere tid. Men FC København skal have et konkret tilbud, før der kan ske noget, og hvornår det sker, ved jeg simpelthen ikke, siger Peter Larssons agent, Oliver Cabrera, til tipsbladet.dk.

Helsingborg - hvor Peter Larsson var på lån sidste forår - har længe lignet det bedste bud på en køber, men efter klubben har hentet en anden midterforsvarer i form af Walid Atta, synes døren hertil at være lukket.