2016-02-01 19:11
Foto: Claus Bonnerup/Polfoto

AaB har allerede sagt fravel til angriber Nicklas Helenius, der skifter til tysk fodbold på en lejeaftale. Og nu jagter endnu en angriber et skifte væk fra klubben.

Angriber Nicklas Helenius er sendt til tyske SC Paderborn, hvor angriberen, 24 år, skal spille det næste halve år i jagten på fast spilletid. Det er nemlig svært at få spilletid i AaB-angrebet, hvor Thomas Enevoldsen og Lukas Spalvis storspillede i efteråret og hamrede mål ind på stribe.

Foruden de to tæller truppen også den elegante svenske angriber Rasmus Jönsson, og det var altså det, der fik Helenius til at søge videre, og det er også det, der får unge Viktor Ahlmann til at søge mod spilletid.

Han var i sidste uge til prøvetræning hos norske Åsane, men det endte ikke med kontrakt, og nu kigger han videre i de nordiske lande.

- Det er slet ikke udelukket (at han bliver udlejet, red.). Jeg kigger videre efter noget i Sverige, Norge eller Island - også for at få en oplevelse. Det bliver nok lidt for presset med en anden dansk klub, siger Viktor Ahlmann, der i efteråret var udlejet til Vendsyssel FF, til tipsbladet.dk:

- For mig er det alfa omega at komme ud og spille. Jeg kunne mærke i efteråret, at det er vigtigt at spille, når der er noget på spil. Jeg har selvfølgelig spillet noget reserveholdsfodbold, men det er bare lidt noget andet.

Viktor Ahlmann henviser selvfølgelig til, at det danske transfervindue er på tærsklen til at lukke, men at det i både Norge, Sverige og Island er åbent i flere måneder endnu. Ahlmann ved godt, at han ikke lige står forrest i køen, når det handler om spilletid i AaB.

- Det er svært, når gode folk som Jönsson og Helenius ikke kan komme på. Der må man bare tage hatten af og sige, at vi er godt besat, siger han.

Lidt skuffet er angriberen dog over, at det ikke blev til en aftale med den norske klub Åsane, der spiller i den næstbedste række i Norge. Han fortæller, at det ikke blev til nogen aftale, fordi Åsane mente, at han minder for meget om de angribere, der allerede er i truppen. 

- Det var lige et slag, jeg skulle komme mig over, for jeg havde sat næsen op efter et skifte og forestillet mig, at det var der, jeg skulle være. Men jeg holder hovedet højt.

Viktor Ahlmann er på kontrakt i AaB frem til sommeren 2018.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?

SUPERLIGA-VIDEO