• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Den franske storklub Bordeaux har rettet blikket mod Odense og to af OBs store profiler - eller har de nu også det?

Af Søren Hanghøj Kristensen

I sidste uge kom det frem, at den kriseramte franske storklub Bordeaux har kig på OBs midtbanespiller Kalilou Traoré. Men den maliske landsholdsspiller er ikke den eneste OB-profil der rygtes til klubben, som tidligere har fostret storspillere som Alain Giresse og Zinedine Zidane.

Den franske avis Le Parisien hævder således at også den alsidige kantspiller Bernard Mendy er i Bordeauxs søgelys. Storklubben har fået en katastrofal start på sæsonen og indtager en skuffende 14. plads blot to point over nedrykningsstregen i Ligue 1. Derfor vil Bordeaux bruge penge i vinterens transfervindue, og nogle af de penge skal ifølge Le Parisien bruges på Mendy.

Dén historie er Bordeaux-præsident Jean-Louis Triaud imidlertid ikke helt enig i. Han fastslår, at klubben ikke er interesseret i Bernard Mendy, og også Kalilou Traoré er streget fra ønskelisten, hævder præsidenten.

- Vi har fokus på en spiller. Men helt ærligt, Bernard Mendy interesserer os ikke, og det gør Kalilou Traoré heller ikke længere. Andre løsninger er lettere at realisere og implementere, siger Triaud til den franske radiostation RMC.

Kalilou Traoré har kontrakt med OB indtil sommeren 2014, mens Bernard Mendy, der for nylig har sagt nej til et kontraktudspil fra fynboerne, har udløb til sommer.