Endnu en sejr: FC Midtjylland slog Marouane Fellainis hold

Marouane Fellaini var med for Shandong Luneng, da FC Midtjylland onsdag eftermiddag besejrede det kinesiske hold. Anders Dreyer stod for kampens eneste mål.

Opstarten har været svingende for FC Midtjylland, hvad angår resultater. Før i dag havde holdet vundet storsejre over Esbjerg fB og Hammarby, men også tabt til Silkeborg IF og FC Fredericia.

Onsdag eftermiddag kom Superligaens førerhold tilbage på sejrssporet, da det mødte Shandong Luneng fra Kina. Her er Marouane Fellaini, tidligere Manchester United, og Graziano Pellé, tidligere Southampton, begge på kontrakt. Derudover er består truppen af lutter kendte navne...

Kampen forløb uden scoringer den første times tid, men i det 62. minut kom blandt andre Evander på banen for FC Midtjylland. Det var en god idé. Brasilianeren havde været der i under et minut, da han opsnappede en løs bold tæt på kinesernes felt. Han var allerede i fart, og det udnyttede han til at drible uden om et par modstandere og derefter spille bolden ind foran mål.

Der stod Anders Dreyer helt fri, og han kunne let sparke bolden i mål. Det var den tidligere Esbjerg-spillers tredje mål i testkampene, efter FC Midtjylland hentede ham i Brighton i januar.

Kampen var desuden Ronnie Schwartz' og Dion Cools' første for FC Midtjylland. De startede begge inde, men ingen af dem kom altså på tavlen i deres første uofficielle optræden for klubben.

Til gengæld scorede 17-årige Aral Simsir et flot mål mod kampens slutning. Han nåede lige akkurat bolden på baglinjen, satte så to mand af, lavede en tunnel på en tredje og sparkede til sidst bolden ind med ydersiden, hvilket lod til at overrumple målmanden.

FC Midtjylland vandt 2-0 og kan dermed se frem til træningslejrens sidste testkamp med god samvittighed. Den står mod Jiangsu Suning FC på søndag.