Enevoldsen lavede fire kasser, da AaB slog St. Pauli

AaB vandt 4-2 over den tyske kultklub i en træningskamp, hvor Thomas Enevoldsen var i imponerende målform, mens Hobro led et 1-2-nederlag til Eintracht Braunschweig.

Flere Superliga-hold har været i aktion lørdag for at teste formen, inden forårssæsonen begynder i slutningen af februar.

AaB, FC Nordsjælland og Hobro spillede allesammen træningskamp, og to af holdene var rejst til Tyskland.

AaB storsejrede 4-2 over den tyske kultklub St. Pauli i Hamborg, og her lavede Thomas Enevoldsen hele fire mål.

Nordjyderne var ellers kommet bagud 0-2 efter 31 minutter blandt andet på grund af et selvmål af Rasmus Würtz, men så gik målmaskinen Enevoldsen ellers i gang med at bombe. Enevoldsen scorede fire mål på små 40 minutter, hvilket sikrede AaB sejren.

Hobro spillede også i Tyskland mod Eintracht Braunschweig, som ikke havde danske Emil Berggreen med. Angriberen bliver også meldt tæt på et skifte til Bundesliga-klubben Mainz 05 i øjeblikket.

Hobro tabte kampen med 1-2.

Hjemme i Farum vandt FC Nordsjælland 4-0 over FC Roskilde. Martin Vingaard og David Moberg Karlsson kom på måltavlen for FCN i sejren.