AaB er aktuelt nummer to i Superligaen og et godt bud på en vinder af årets Superligaen, men angriber Thomas Enevoldsen underspiller klubbens muligheder.

Når foråret i Superligaen fredag skydes i gang med opgøret mellem OB og AGF, går en interessant kamp i toppen af Superligaen også i gang, hvor guld, sølv og bronze skal fordeles.

FC København ligger aktuelt nummer et, mens FC Midtjylland, der som FCK har 16 kampe tilbage, ligger nummer tre. I smørhullet ligger AaB, og selv om holdet sluttede stærkt af i efteråret og har holdt på profilerne Nicolaj Thomsen og Lukas Spalvis, er Thomas Enevoldsen af den mening, at klubben er klar underdog i spillet om det danske mesterskab. AaB mangler 15 kampe - startende mandag mod FC Midtjylland på udebane - og allerede nu smider Enevoldsen hele presset på konkurrenterne.

- FCK og FCM har forstærket sig og har mange flere penge end os. Det vil være en fiasko, hvis de ikke vinder, siger Thomas Enevoldsen til metroxpress.

Så er guldjagten for alvor skudt i gang.

Mens AaB har en svær udekamp mod FC Midtjylland mandag aften, starter FC København med Esbjerg fB i Telia Parken søndag.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO