Den tidligere Brøndby-spiller Stig Inge Bjørnebye får store roser af den mangeårige engelske landsholdsspiller Paul Ince.

Efter at Brøndby forhindrede en konkurs for et par år siden og gennemgik nogle store forandringer på- og udenfor banen, har man på Vestegnen omtalt sig selv som ”Det nye Brøndby”. Dengang Brøndby var ”det gamle Brøndby” og tilmed havde stor succes, skal man efterhånden mange år tilbage.

I tiden omkring årtusindeskiftet, hvor der var masser af medaljer og glade dage på Vestegnen, havde de blå-gule en kort overgang nordmanden Stig Inge Bjørnebye i klubben. Han var lejet i Liverpool, og blev et stort hit i Brøndby, selv om han ikke var der så længe. Blandt andet fordi han scorede et mål, som mange stadig husker – et fantastisk langskud, der ramte overliggeren to gange, inden den gik i mål.

Inden skiftet til Brøndby havde Stig Inge Bjørnebye i mange år haft stor, stor succes i Liverpool, og nu hyldes han af hans tidligere holdkammerat, den mangeårige engelske landsholdsspiller Paul Ince. Han kalder slet og ret Stig Inge Bjørnebye for den bedste spiller, han nogensinde har spillet sammen med.

- Stig Inge Bjørnebye. Han var fantastisk. Måske den bedste jeg nogensinde har spillet med, fordi han havde en jernvilje, evnen til at stille spørgsmålstegn ved sig selv og evnen til at arbejde hårdt hele tiden. Han var ikke det største talent, man han havde noget, som mange af de andre manglede; nosser, siger Paul Ince til Daily Mirror.

Stig Inge Bjørnebye spillede for Liverpool fra 1992 til 2000, inden han skiftede på en lejeaftale til Brøndby, med hvem han var med til at vinde sølv i ligaen. Han stoppede karrieren i 2003.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO