Engelsk interesse i Onuachu
2016-02-21 10:59
Foto: Polfoto/Ernst van Norde

Engelske klubber viser interesse i FC Midtjylland-angriberen Paul Onuachu, det fortæller direktør Claus Steinlein.

FC Midtjylland imponerede stort, da de forleden chokerede mange engelske fodboldfans og slog Manchester United med 2-1.
 
 Kasper Schmeichels mandskab Leicester City, Chelsea, Aston Villa samt Southampton på plads til kampen og de har blandt andet fået øjnene op for kampens matchvinder, 202 centimeter høje Paul Onuachu.
 
Midtjyllands direktør fortæller, at der er 'interesse' fra engelske klubber i den 21-årige nigerianske angriber.
 
– Det er svært at sige, hvor meget hans pris er steget. I journalister elsker at få os til at sige, at nu er han gået fra 10 millioner euro til 50 millioner euro. Men det er jo mere det, at han er på radaren nu i mange engelske klubber. Det er selvfølgelig mange penge værd, hvis han kan følge op, siger Claus Steinlein til bt.dk. 
 
– For 20 år siden kunne man blive solgt til udlandet på sådan en kamp, som Paul spillede mod Manchester United. Sådan er det ikke i dag. Han skal spille godt i et halvt eller helt år, score mål kontinuerligt, lave nogle assist, spille gode kampe. Nu begynder klubberne selvfølgelig at tage herover for at kigge. Vi får flere scoutbesøg, og der kommer sikkert også flere fra England for at se, om det bare var held, eller om han virkelig er så dygtig. Det er det, Paul skal bevise nu, anerkender klubbens sportsdirektør.
 
FC Midtjylland drager til Manchester i næste uge for at forsvare deres 2-1 føring. Returmødet med Manchester United spilles torsdag aften.
SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Afstemning: Hvem skal afløse Arsene Wenger i Arsenal?

SUPERLIGA-VIDEO