Stephen Foyston får ansvaret for analyse og evaluering på førsteholdet i Lyngby BK.

Den 30. maj forlod den engelske træner Stephen Foyston Lyngby for at blive analytisk træner i FC Midtjylland, men bare fire måneder senere vender Stephen Foyston tilbage til Sjælland og Lyngby.

Englænderen er blevet ansat i Lyngby, hvor han denne gang får ansvaret for analyse og evaluering på førsteholdet. Han kommer dermed til at arbejde tæt sammen med den nye træner Thomas Nørgaard, fremgår det af Lyngbys hjemmeside.

- Stephen og jeg har arbejdet tæt sammen tidligere omkring forberedelse på modstandere og evaluering af vores egne præstationer. Stephen er ekstremt stærk analytisk og taktisk, og han er vellidt i såvel truppen som staben. Vi har holdt tæt kontakt, også mens Stephen har været i Midtjylland, og jeg er sikker på, at vi får en endnu dygtigere mand tilbage, siger Thomas Nørgaard.

Udover Foyston tæller trænerstaben omkring førsteholdet også U17-træner JOnathan Hartmann, der har været analytiker for førsteholdet, og så er Thomas Max Jensen blevet en fast bestandel af Superliga-staben, skriver Lyngby på sin hjemmeside.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO