Erceg og Brorsson fik minutter i Esbjerg-remis

Esbjerg var foran 2-0, men måtte nøjes med 2-2 i fredagens testkamp mod FC Fredericia.

Esbjerg fB har i ugens løb hentet den svenske midtstopper Franz Brorsson og angriberen Ante Erceg til klubben, og de fik deres uofficielle debut for vestjyderne fredag eftermiddag i en testkamp mod FC Fredericia.

Franz Brorsson startede inde i opgøret, mens Ante Erceg blev bragt i spil senere, og de kunne tage 2-2 med sig fra deres første optræden i de blå og hvide striber.

Esbjerg fik den bedste start på kampen og førte allerede 2-0 efter godt en halv time. Mads Larsen sørgede for målet til 1-0, mens Mathias Kristensen fordoblede føringen lidt senere, og 2-0 var også stillingen ved pausen.

Anden halvleg bød på en hurtig Fredericia-reducering ved Erik Nissen, og med 13 minutter tilbage sikrede NordicBet Liga-klubben sig uafgjort, da Anders Holvad udlignede til slutresultatet 2-2.

Esbjergs næste testkamp er den 3. februar mod russiske FC Orenburg.