• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Erik Marxen: For skrøbeligt at forsøge at fedte ét point hjem

For Randers' Erik Marxen er det alt for vanskeligt at gå efter ét point i gruppespillets sidste kamp, som vil være nok til at sikre førstepladsen.

Af Oliver Okstrøm

Når Randers går på banen mod Vendsyssel fredag aften, så er det for at sørge for at førstepladsen bliver sat på plads foran AaB på andenpladsen. Samtidig bliver det en kamp, hvor Randers skal prøve at komme op på hesten igen efter den seneste rundes nederlag til AaB.

Det fortæller Randers-profilen Erik Marxen i et interview på Randers officielle hjemmeside.

- Vi vil gerne lukke den her pulje og revanchere resultatet fra i søndags, så det ser vi frem til at få mulighed for, siger forsvarsspilleren.

For Randers vil uafgjort vil være nok til at tage førstepladsen i puljen, men det er ikke nok for Marxen selv, som går efter de tre point langt henad vejen.

- Vi går 100 procent efter de tre point. Det kan være, at vi i det sidste kvarter satser knap så meget, som vi ellers ville have gjort, da ét point også vil være brugbart for os. Men fra starten af går vi helhjertet efter det, siger han og fortsætter:

- Det er for vanskeligt og for skrøbeligt at forsøge at fedte et point hjem, lyder det fra Erik Marxen.

Han fortæller endvidere, at Randers-mandskabet ikke tænker for meget over, hvem de vil møde fra den anden pulje, men ser helst af man undgår AGF, selvom Randers ofte har fede kampe mod netop aarhusianerne.

Kampen mellem Vendsyssel og Randers spilles klokken 19, ligesom Hobro og AaB spiller samtidig.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.